Over mij

Hoe het begon.

In 2019 startte ik cherriemommie op Instagram

en dat ging al vrij snel groeien, heb veel leuke mensen en moeders ontmoet, waar ik ook leuke tips en toffe gesprekken mee heb gehad. 

Ik wilde meer gezien worden dan alleen op Instagram en Facebook, dus heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en heb ik mijn

eigen website/blog gemaakt (tadaaaaaaaaaaa), hier kan ik lekker mijn
ei kwijt, kan ik leuke dingen delen en een glimp laten zien van het dagelijkse (mama) leven

Naast het mama zijn werk ik ook nog parttime op kantoor voor een webwinkel als quality specialst.
Vroeger ben ik schoonheidsspecialiste geweest (8 jaar lang), daar heb ik ook een vier jarige opleiding voor gevolgd, maar ik vond het maar moeilijk te combineren met het leven als mama met de onregelmatige werktijden en het werken in het weekend. 

Met de kantoor tijden ben ik nu dan ook  super blij, dat geeft mij namelijk meer rust en regelmaat.  Dat is iets wat ik echt nodig heb, anders loop ik mijzelf totaal voorbij.

Een heuse hoeden fanaat dat ben ik ook! Je zou mij niet snel zonder hoed, pet of muts voorbij zien komen. Een echte Fashion fanaat hier hoor. 
Misschien heb je het ook al gezien op mijn Instagram, maar ik ben dus ook een GROOT Disney fan en hou ook van Marvel en Harry Potter.  Innerlijke kind komt dan bij mij echt naar boven.Mochten jullie nog meer van mij willen weten? 
Hebben jullie misschien nog leuke tips, weetjes of vinden jullie een samenwerking met mij wel heel erg tof, 

Laat het mij weten doormiddel van een bericht, dit kun je sturen naar cherriemommie.info@gmail.com of laat een berichtje achter op één van mijn social media's.