(Mom)life

Vrij zijn?

Vrijheid van meningsuiting, vrijheid in het algemeen, vrijheid zoals je gevoel, vrijheid betekend voor iedereen wat anders. En iedereen kan daarover zijn of haar eigen mening hebben. 

Lees meer »

Van MAMA naar Zombie

Slaap ik wil slaaaaaaaap. Ken je dat gevoel? Niet doorslapenMijn jongste dochter is nooit een goede slaper geweest en nog steeds niet. Ze is inmiddels 3,5 jaar en ik heb dus al bijna 3,5 jaar geen normale nacht kunnen doorslapen. Oké zo nu en dan als de meiden uit logeren zijn dan kan ik eindelijk eens een nacht normaal doorslapen. Van laten huilen, tot etherische oliën, tot nachtlampjes. Maar het doorslapen wilt maar niet lukken. Waar ze wel heel graag slaapt en meestal goed doorslaapt is bij ons in bed. Als ze dan rond 3.00 uur ’s nachts wakker wordt heeft deze mama echt geen zin meer om naast haar bed te gaan zitten op die koude vloer en haar gerust te stellen. Dan neemt deze mama haar gewoon mee naar bed, want heee ook ik heb slaap nodig, al helemaal na deze 3,5 jaar.

Lees meer »

Even tijd voor jezelf??!!

Tijd voor jezelf? Wat is dat? Ik sta altijd in de startblokken voor het gezin, voor mijn werk, voor het huishouden, voor het schoonmaken. Tijd voor mijzelf? Ik weet niet meer wat dat is!?

Lees meer »