Once upon a time

Gepubliceerd op 27 juli 2021 om 12:52

ONCE UPON A TIME…..Was er een gezin die in Corona tijd naar Disneyland Parijs ging of gaat eigenlijk.

Het was een vrijdag middag en mijn telefoon ging. Een telefoonnummer wat ik niet ken en ik dacht nog, ooooo dat zal wel weer van die telemarketing mensen zijn. Ik moet echt eens mijn telefoonnummer in het belmijniet register gaan zetten, maar toch nam ik op. Mijn nieuwsgierigheid was toch groter.

 

Aan de andere kant van de lijn hoorde ik een vrouwenstem zeggen, “Hoi!! Ik ben van MAMAPLAATS.” Mmmmm dacht ik MAMAPLAATS, wat leuk. Misschien willen ze een blog delen die ik heb geschreven of iets meer weten wat er met mijn moeder is gebeurd?

Er ging bij mij nog geen lichtje branden. Ze zei. “Ik heb FANTASTISCH nieuws voor je!”

Nog steeds geen lichtje aan mijn kant wat aan sprong. En ik dacht nog wat leuk! Wat zal dat nieuws zijn dan?? 
En toen kwam het…………………Jij bent uitgekozen om met je gezin als test mama naar Disneyland Parijs te gaan!!!!

Wacht WAT!!!!!!! WAUW! Echt! WOOOOOOW!!! Ik wist even niet wat ik moest zeggen en was helemaal in shock.


Nu gaan wij dus in Augustus naar Disneyland Parijs en moeten ons nu extra goed gaan voorbereiden om naar Frankrijk te gaan in verband met de aangescherpte regels.

 

Ben je benieuwd naar ons magische avontuur? Volg mij dan op Instagram, via MAMAPLAATS en natuurlijk via hier. 

Mocht je nog leuke tips hebben voor in Disney, laat dan even een berichtje hieronder achter. 

                                                Heel veel Liefs,

                                                                            Cherrys

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb