Lifestyle

Nieuwe kansen

Weten jullie die blog nog van mij? Die ik geschreven heb in 2021? Versie 2.0.Ik zou jullie toen meenemen in mijn Mama reis van 2021. Ik had daar mijn gewicht gedeeld en verteld dat ik graag zou willen afvallen en een betere versie van mijzelf wou gaan worden. Nou die versie 2.0 is inmiddels 3.0 geworden, want we zitten alweer in het jaar 2023. Say What!??

Lees meer »

Een maatje meer.............

Een maatje meer………..dat is niet erg!Een vetrolletje hier, een dubbele kin daar, maar zoveel beter in mijn vel dan eerst. Ik denk dat veel mensen niet eens weten dat ik PCOS heb. Ik vertel er eigenlijk ook niet al te veel over. Ook omdat veel mensen het niet eens kennen, en ik geen zin heb om telkens uit te leggen wat het is.

Lees meer »

Lijstjes en boekjes

Lijstjes, blocknotes, stickynotes, agenda's, werkplanners, familieagenda's, je kent het wel allemaal. Ik ben echt gek op lijstjes. Door de lijstjes wordt het veel rustiger in mijn hoofd omdat ik dan alles heb opgeschreven en is het weg uit mijn hoofd. Maar als je dan iets hebt opgeschreven en je bent het blaad je kwijt schiet het natuurlijk ook niet erg natuurlijk. Daarvoor heb ik 'de oplossing'! Ik ben altijd al fan geweest van Zoedt.  Veel weten dat ik van Roze houd, maar zwart en wit en dan vooral de polka dots! Geweldig gewoon. Zoedt heeft dat allemaal. Ik heb een werkplanner en een normale planner van Zoedt gekocht en ik moet zeggen het werkt TOP!

Lees meer »