Versie 2.0

Gepubliceerd op 5 januari 2021 om 12:10

Versie 2.0

 

Nieuw jaar nieuwe week.
Op 2 januari begon ik dus met NIET snoepen en beter letten op mijn eten. Ook ben ik weer na jaren op de weegschaal gaan staan. Schrok me rot wat ik daar beneden onder mijn voeten zag staan. Durf het eigenlijk ook niet eens met jullie te delen, maar ik had beloofd dat ik jullie mee zou nemen op mijn reis. Een reis opzoek naar de nieuwe mij! De verbeterde versie, versie 2.0! Hahahahaha, klinkt als een science fiction film zo.

Maar ik ga jullie niet langer in spanning houden........
Mijn gewicht op dit moment is dus 71 kilo! Veeeeel te zwaar voor iemand van mijn lengte. Dus daar gaan we zeker verandering in brengen. Wel moet ik zeggen dat ik niet echt naar mijn gewicht ga kijken, maar meer naar mijn lichaam.
Wanneer zit ik lekker in mijn vel en wanneer denk ik jaaaaa kijk haar daar nou eens in die spiegel shinen!!
Ook heb ik een before foto gemaakt, maar die foto delen dat durf ik op dit moment echt nog niet aan.
Maar zodra ik mijn doel heb bereikt dit jaar zal ik de foto’s met jullie gaan delen van mijn transformatie. Versie 2.0, hahahaha.

Sporten.

Op dit moment ben ik niet aan het sporten. De sportscholen zijn ook dicht natuurlijk, maar ook daar zal je mij niet snel vinden. Ik heb echt een hekel aan sportscholen, dat is echt niet mijn ding. Heb het meerdere keren geprobeerd maar echt blij wordt ik er niet van. En dan is de motivatie ook ver te zoeken.
Wel heb ik iets gevonden wat ik wel graag zou willen doen, maar ook dat is helaas nog gesloten. Zodra alles weer wat meer kan ga ik mij ook zeker daar voor inschrijven.
Nu denken jullie natuurlijk, ja wat dan, vertel vertel vertel.
Ik wil heel graag FloatFit Balance gaan doen. Dat is Yoga op een mat die in het water ligt.
Doordat het water zo onvoorspelbaar is moet je er dus voor zorgen dat je je balans vind op de mat, hierdoor moet je je core en je hersenen samen laten werken om de dieper liggende spieren te activeren en sterker te maken.
Yoga en water in één. Top combinatie al vind ik het zelf.


Supplementen.
Bij juiste voeding horen ook supplementen. Ik merkte aan mijzelf dat ik de laatste maanden echt ontzettend moe en futloos ben.  Kom in de avond heel moeilijk in slaap en mijn huid is ook echt heel erg verslechterd. Kijk mijn hormonen helpen daar natuurlijk ook niet in mee, maar ook daar ga ik dit jaar wat aan veranderen.
De supplementen die ik op dit moment slik zijn Omega 3, extra vitamine D, vitamine B12, beauty supplementen voor mijn huid en vitamine C.
Ook hiervan zal ik jullie op de hoogte houden of de vitamines en supplementen een effectief effect hebben op mij en of mijn huid hierdoor er ook er beter uit zal gaan zien. Die foto’s houden jullie ook nog tegoed van mij.

Waist trainer.
De waisttrainer heb ik ook weer eens uit de kast gevist. Twee jaar geleden had ik dit ding een keer aangeschaft, maar eigenlijk had ik die dus te groot gekocht. Maar nu pas hij perfect.
In het begin moet je de waisttrainer ongeveer 4 tot 6 uur om doen en dat kun je met de week opbouwen naar meer uren.
Ik ben begonnen met het eerste rijtje haakjes en hoe meer taille je krijgt hoe strakker je de waist trainer kunt zetten. Mijn waist trainer heeft drie rijen met haakjes, dus ben benieuwd wanneer ik er klaar voor ben om de laatste haakjes aan te kunnen tikken.

 

 

Zo nu zijn jullie op de hoogte hoe mijn reis gaat beginnen
en ik zal jullie dus van het begin tot het einde mee nemen.                              Liefs,

         Cherrys

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb