CherrieMommie Blog's

                                                                 
Welkom bij de blog's van Cherriemommie.

Lees hier alle tips, de leuke samenwerkingen, het leven als mama en het dagelijkse gezinsleven.
Ik schrijf hier vooral over het 'mamaleven' soms met een knipoog en met humor, want dat kunnen we zeker wel gebruiken in deze tijd.

Lezen jullie gezellig mee?

             Liefs, 

                                                    Cherrys


Overzicht BLOGS


Nieuwe kansen

Weten jullie die blog nog van mij? Die ik geschreven heb in 2021? Versie 2.0.Ik zou jullie toen meenemen in mijn Mama reis van 2021. Ik had daar mijn gewicht gedeeld en verteld dat ik graag zou willen afvallen en een betere versie van mijzelf wou gaan worden. Nou die versie 2.0 is inmiddels 3.0 geworden, want we zitten alweer in het jaar 2023. Say What!??

Lees meer »

Een maatje meer.............

Een maatje meer………..dat is niet erg!Een vetrolletje hier, een dubbele kin daar, maar zoveel beter in mijn vel dan eerst. Ik denk dat veel mensen niet eens weten dat ik PCOS heb. Ik vertel er eigenlijk ook niet al te veel over. Ook omdat veel mensen het niet eens kennen, en ik geen zin heb om telkens uit te leggen wat het is.

Lees meer »

And just like that.....!

Je eigen JIJ!And just like that………………………………………..Jaja ik weet het ik loop een beetje achter, maar ik heb ook pas sinds kort HBO, waardoor ik dus eindelijk weer Sex and the City kon kijken, of eigenlijk ‘And just like that…’.Ik weet nog dat ik vroeger echt klaar ging zitten met een kop thee, koekjes en een heerlijk dekentje om weer vol bewondering naar Carrie te kijken, om te zien wat voor een geweldige outfits ze nu weer uit de kast zou gaan trekken. En natuurlijk om die GEWELDIGE kast te kunnen bewonderen!

Lees meer »

Dagje weg met gezin

Wij zijn een heerlijke dag weg geweest naar Dierenpark Amersfoort! Het weer zat mee, het was er rustig, dus wij konden alle dieren goed bekijken en we hebben even wat kiekjes geschoten. Dat mag natuurlijk niet ontbreken hé! Ook heb ik een super leuk filmpje gemaakt van onze te leuke dag! Kijken jullie mee??Cherriemommie op YOUTUBE! 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.