Voorjaarsvakantie

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 15:58

Voorjaarsvakantie.....Ook al voelde het meer als een herfstvakantie zeg. Wat een weer hebben we gehad. 

Gelukkig was er 1 dag in die week van de vakantie dat we mooi weer hadden. En op die dag hadden we een dagje dierentuin gepland. 

Eindelijk konden wij na bijna 2 jaar weer iets gezelligs met het gezin gaan doen. Wat waren wij daaraan toe. De meiden waren door het dolle heen dat we weer een keer naar een dierentuin konden gaan.  Dit keer hadden wij gekozen voor BurgersZoo. Daar waren we voor het laatst geweest toen Noé nog heel erg klein was, dus nog een goede reden om naar deze dierentuin te gaan. 


 

 

 

Maar wat een mooie dierentuin is dit zeg. 
Je hebt verschillende Zone's waar alles op is afgestemd. 
Je hebt de Mangrove, daar vind je mooie vlinders, wenkkrabben, vogels, vissen en de zeekoe. Ook is er daar helemaal ingespeeld op het eco systeem. 

In de Bush van BurgersZoo bevind je je helemaal in de Jungle. Net alsof je op vakantie bent. Ook daar kijk je je ogen uit en ontdek je weer pracht dieren, waaronder ook de vleerhond die daar los rondvliegt, hoe leuk is dat! 

Maar mijn favo was toch echt De Ocean. Wow wat een GROOT aquarium is dat zeg. Je voelt je daar net een zeemeermin in de onderwater wereld. Je ziet een gezonken schip en de daarbij behorende haaien. Van een zwartpuntrifhaai tot een luipaardhaai. 


Wij hebben genoten!

                                 Heel veel liefs,

                                       Cherrys

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb