Mermaid Halloween

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 16:09

Halloween! Wie houd er niet van??
Oke volgens mij zijn er best wat mensen hier in Nederland die niet van Halloween houden. Maar geef mij maar liever Halloween dan Sintmaarten hoor!

Dit jaar is er eindelijk weer een Halloween feest. Amsterdam Halloween
Ik ging altijd naar dat feest, elk jaar! Dat is mijn feestje en mijn ding. Samen met mijn bestie Chrissy aka flowerbombartist.

Helaas bracht C de laatste twee jaar roet in het eten en ging het te gekke feestje helaas niet door. Maar dit jaar, dit jaar kunnen we weer los. Het is wel een feestje in de middag, maar dat mag de pret zeker niet bederven. Ik vind de voorbereiding en het eindresultaat van ons kostuum altijd het leukste van alles. 

Dit jaar is het thema van het Halloween feest: Paranormal Horror Circus.

Mijn idee was dus om als mermaid/sirene te gaan. 
Vroeger had je in het circus een 'freak show'. Ik ben dan 'de freak' een mermaid of sirene die gevangen is genomen door de directeur van het circus om in de freak show te spelen. Maar omdat het een horror circus is, wordt het natuurlijk een enge, dodelijke maar toch prachtige mermaid.


Dit is het idee hoe de make-up moet worden.

Zelf heb ik een kroon gemaakt met schelpen, parels en mooie glimmende steentjes. 
Ook heb ik een bh omgetoverd tot een mermaid top. 


Wat vinden jullie van het resultaat? 

En om het volledige outfit te zien moeten jullie toch nog even wachten tot 30 Oktober. 

Volg mij ook op mijn instagram pagina, want ook daar zal ik het eindresultaat tonen. 


Heel veel liefs,

                             Cherrys


Reactie plaatsen

Reacties

Carolina
3 jaar geleden

Super vet!
Ben wel benieuwd hoe het eruit ziet als je het aan hebt en je make-up is gedaan.