And just like that.....!

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 15:20

Je eigen JIJ!

And just like that………………………………………..

Jaja ik weet het ik loop een beetje achter, maar ik heb ook pas sinds kort HBO, waardoor ik dus eindelijk weer Sex and the City kon kijken, of eigenlijk ‘And just like that…’.

Ik weet nog dat ik vroeger echt klaar ging zitten met een kop thee, koekjes en een heerlijk dekentje om weer vol bewondering naar Carrie te kijken, om te zien wat voor een geweldige outfits ze nu weer uit de kast zou gaan trekken. En natuurlijk om die GEWELDIGE kast te kunnen bewonderen!

Zoals ik altijd zeg; ‘je hebt NOOIT, maar dan ook echt NOOIT genoeg kleding!’

Nu ik weer in mijn volwassen leven, naar Carrie kon kijken is het weer helemaal gaan kriebelen! Ik HOU zo van FASHION!
En zoals ik altijd zeg; ‘je hebt NOOIT, maar dan ook echt NOOIT genoeg kleding!’
Ik kom dan ook zeer zeker ruimte te kort in mijn kast hahahaha. Daarom hebben we een paar weken geleden extra laden kasten gekocht voor in de slaapkamer, zodat ook daar mijn kleding, accessoires, schoenen, petten, haarbanden en tassen in opgeborgen kunnen worden.

Nu ben ik helemaal van de heerlijk
vel gekleurde kleurtjes!

Een eigen stijl hebben…..dat is iets wat ik vanuit huis heb meegekregen. Mijn moeder droeg vroeger ook altijd al andere dingen dan anderen. Dat heeft zij echt aan ons (mijn zusje en ik) doorgegeven. Naja aan mij toch iets meer dan aan mijn zusje, hahahaha. Ik was of ben altijd al bezig geweest met kleding, make-up, haar ect.
Zoals jullie ook wel hebben kunnen zien, hier en op mijn Instagram, hou ik wel van telkens weer een ander kapsel. Of juist weer een ander soort stijl.
Nu ben ik helemaal van de heerlijk vel gekleurde kleurtjes! Fel Roze, Royal Blue, Gras Groen en zelfs Oranje vind je nu in mijn kast terug.

Ik ben van plan of het is meer iets wat in mijn hoofd zit, om meer met Fashion bezig te zijn. Ik vind het wel een leuk idee om mijn ideeën en outfits te laten zien. Hoe ik iets zou stylen. En om te laten zien waar mijn inspiratie vandaan komt.

Zouden jullie dat iets vinden? Zouden jullie daar naar kijken? Is het iets van jaaaaa Cherrys dat moet jij echt gaan doen? 

 Let me know………………………………………..                                        Liefs,

                                                       Cherrys


Reactie plaatsen

Reacties

Renske
2 jaar geleden

Oooo Tof! dat zou ik wel willen volgen hoor